Wednesday, September 16, 2015

Najskapata torta

Дизајнерката Деби Вингам е позната низ светот по своите модни креации со вртоглави цени, а сега таа ја создаде и најскапата торта на светот. Нејзиното слатко дело претставува модна писта украсена со 4.000 вистински дијаманти и чини неверојатни 75 милиони долари.Дизајнерката Деби Вингам е позната низ светот по своите модни креации со вртоглави цени, а сега таа ја создаде и најскапата торта на светот.Тортата е долга речиси два метра и тежи 450 килограми. Таа вклучува мини верзии од креации на Вингам, а дел од нив се инспирирани од креациите кои претходно ги имала изработено за богатото семејство.


No comments:

Post a Comment